Jovana Pajić: Helena je divna beba

Jovana Pajić: Helena je divna beba

Autor: | 05/04/2012

0

Pevačica Jovana Pajić, koja se porodila pre desetak dana, otkrila je kako se snašla u ulozi majke, kakva je Helena beba i da je Saša savršen otac. Lepa pevačica otkrila je da uživa u majčinstvu i da joj ni malo nije naporno sve što mora da uradi, jer je Helena divna beba.
- Super sam se snašla. Helena je super beba, nije zahtevna, samo spava, retko kad je budna. Kada ne spava retko i plače, tako da sam presrećna - rekla je mlada mama.
Ona je dodala da je Aleksandar divan otac i da joj najviše pomaže oko ćerkice.
- Ništa mu nije teško. Kada dođe sa svirke, mene pusti da spavam, a on je presvlači i uspavljuje. Uvek se trudi da me ne probudi, baš je brižan - rekla je Jovana.
Pitali smo je na koga beba beba liči i ko je izabrao ime, a ona je odgovorila:
- Beba ima i nešto moje i njegovo. Pokupila je najlepše od oboje. Što se tiče imena, izabrao ga je Sale. Dogovorili smo se još pre porođaja kako će se beba zvati. Njemu sam to prepustila, a naravno da se i meni sviđa.
Jovana još ne razmišlja o poslu.
- Još je rano da razmišljam o poslu. Sledi nam odmor celo leto, a tek posle toga ću se vratiti pevanju. Planirali smo da budemo celo leto u Crnoj Gori, jer će Sale tamo pevati, a posle toga ćemo otići svi zajedno negde na odmor - rekla je Jovana.

Izvor: Pulsonline.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin