Toni Cetinski objavio spot za pesmu "Opet si pobijedila" (Video)

Toni Cetinski objavio spot za pesmu "Opet si pobijedila" (Video)

Autor: | 07/04/2012

0

Hit singl "Opet si pobijedila", kojim Toni Cetinski najavljuje svoj novi studijski album u izdanju "Aquarius recordsa", od sada možete i gledati.
Toni i vredna ekipa proveli su nekoliko dana na snimanju u nekadašnjoj karlovačkoj lepotici, a danas devastiranom hotelu "Korana", koji je poslužio kao idealna kulisa za ekranizaciju pesme "Opet si pobijedila".
Uz glavnog aktera priče u spotu se pojavljuju i tri glavne glumice - malena Lorena Detelj u spotu je Tonijeva šestogodišnja kćerka, Tamara Mičunović kćerka nakon deset godina, a Tonijevu suprugu odigrala je Natali Grospić.
Navikli smo na Tonijeve izuzetne vokalne sposobnosti, a najnoviji spot predstavlja nam i Tonija glumca. Njegova uloga agresivca i čoveka koji uništava sve što ima, u delu spota u potpunoj je suprotnosti s njegovom naravi.
Za transformacije Tonija Cetinskog bila je zadužena vizažistkinja Lidija Lepen Petojević, a njenim umećem Toni je prešao put od zaljubljenog muškarca preko agresivca izmučenog poročnim životom i natrag, te put do muškarca u zreloj životnoj dobi.
U ovom lavirintu ljubavi, rađanja, agresije, starenja, svađa, smeha i suza, postoji samo jedan pobednik, a ko je to zaključite sami. Premijerno pogledajte spot "Opet si pobijedila" koji je režirao Bruno Grgurić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još