Dženifer Lorens: Ne osvrćem se na negativne kritike

Dženifer Lorens: Ne osvrćem se na negativne kritike

Autor: | 09/04/2012

0

Zvezda filma "Igre gladi" Dženifer Lorens odgovorila je kritičarima da je smešno što daju negativne komentare zbog njene kilaže u filmu za koju smatra da je normalna.
Veliki filmski hit našao se na udaru kritika zbog toga što, prema nekima, Dženifer izgleda predebelo za ulogu izgladnele Katnis Everdin. Novinarka "New York Timesa" Manola Dardžis bila je prva koja je prokomentarisala da figura Lorensove ne odgovara ulozi.
Ubrzo zatim usledio je talas rasističkih komentara zbog toga što je glumica Amanda Stenberg, koja tumači ulogu Ru, crnkinja iako je tako napisano i u knjizi po kojoj je snimljen film.
- To je presmešno. Prvo komentarišu niz anoreksičnih glumica, a sada im smeta što ja imam normalno telo -prokomentarisala je Dženifer, a preneo "Huffington Post".
Fanovi koji brane film tvrde da su u iz filma izbačeni delovi knjige u kojima je opisano kako je glad načina kontrole Panema i da će se ta priča tek dalje razraditi, pa nema potrebe kritikovati Dženifer zbog njenog normalnog oblika tela.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin