Andrej Kulundžić je novo lice televizije Pink

Andrej Kulundžić je novo lice televizije Pink

Autor: | 09/04/2012

0

Top spid, jedna od najpopularnijih srpskih TV emisija koja se bavi automobilizmom preselila se sa TV Prve na Televiziju Pink. Reč je o televizijskom izdanju “najbržeg magazina na Balkanu” koji već dugo uspešno uređuje i vodi Andrej Kulundžić.
Od 2001. godine ekipa Top spida svake sedmice prenosi gledaocima zapažanja iz svetske automobilske industrije. I ne samo iz sveta na četiri točka, već i ona zbivanja u domenu motociklizama, nautike i srodne lajfstajl tematike. Kroz sva ova aktuelna dešavanja širom planete, gledaoce vodi Andrej Kulundžić, naš istaknuti profesionalni automobilista sa bogatim iskustvom iz najprestižnijih svetskih takmičenja u kojima je nastupao više od deset sezona.
Gledaoci su u prilici da u jednoj neformalnoj atmosferi, ali iz veoma kompetentnog izvora saznaju o novitetima iz svetske automobilske industrije, kao i da kroz testove najprestižnijih modela, zajedno sa TV ekipom zakorače u ambijent u kome su automobilski snovi stvarnost. U aprilu 2012. godine Top spid TV Edition započinje partnerstvo sa Radio Televizijom Pink. Očekujemo uspešnu poslovnu saradnju, jer najbolji uvek idu sa najboljima, navodi se u saopštenju.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tv pink