Saša Kovačević: Nezaboravno krstarenje

Saša Kovačević: Nezaboravno krstarenje

Autor: | 14/04/2012

0

Pop pevač Saša Kovačević bio je nedavno u Švedskoj odakle je plovio do Finske, a pošto su gosti na brodu bili iz zemalja bivše Jugoslavije putovanje je nazvano „Balkan kruzer“. Reč je o velikom brodu od čak deset spratova, gostima je na raspolaganju bilo desetak restorana i kazina, a noćni klub prima više od hiljadu i po gostiju. Atraktivni muzičar je tokom putovanja imao i nastup koji je naišao na odličan prijem kod publike, što mu je veoma značilo, jer do sada nije imao priliku da nastupa u Stokholmu.
- To je bio zaista fenomenalan vikend. Brod kojim smo plovili je odličan i vrlo lepo uređen tako da smo u slobodno vreme uživali. Mnogo mi znači što me je publika lepo prihvatila, jer ranije nisam nastupao u Švedskoj što planiram da promenim - rekao je Kovačević.
- Moj brat Rade i ja se godinama dogovaramo i planiramo da idemo na krstarenje, ali nekako se do sada uvek dešavalo da u poslednjem trenutku promenimo odluku. Posle ovog iskustva sigurno ću se truditi da, čim nam se ukaže prilika, odemo na neki kruzer jer je to zaista divno iskustvo - zaključuje popularni pevač.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti