Jelena Jakovljević bin Drai: Moja deca će govoriti i arapski i srpski jezik

Jelena Jakovljević bin Drai: Moja deca će govoriti i arapski i srpski jezik

Autor: | 14/04/2012

0

Jelena Jakovljević bin Drai, naša poznata misica koja porodičnu sreću i uspešnu poslovnu karijeru gradi u Dubaiju, nedavno je po drugi put postala majka pa ima razlog više za uživanje. Ona kaže da smatra sebe ostvarenom ženom, s obzirom na sve što je postigla do sada, ali takođe želi da se oproba u još mnogo čemu kreativnom.
- S obzirom na godine, reklo bi se da sam dosta stvari sa liste želja uspela da ostvarim. Međutim, još mnogo toga ima u čemu bih želela da se oprobam. Bez obzira na uspehe u biznisu koji su tu gde jesu zahvaljujući najviše mojoj upornosti, ja sam ipak umetnička duša, slobodan duh i mislim da mogu još mnogo više da uradim baveći se nekim lepim, kreativnim poslom - kaže Jelena Jakovljević za “Blic”.
Na pitanje šta joj je sve bilo potrebno da bi uspela u dalekom svetu, ona odgovara:
- Ne treba toliko mnogo odricanja koliko vam je potrebno osećanje da izbalansirate između toliko različitih kultura, vera i običaja. Bitna je dobra organizacija, sistematizacija i osećanje odgovornosti. Ja nikada nisam radila od devet do pet, već dok ima posla - objašnjava majka trogodišnje Asje i dvomesečog Halila.
Ona ističe da je posebno ponosna na svoju decu.
- Halil se ne vidi i ne čuje. Beba kakvu samo možeš poželeti. Samo spava i jede, dok je Asja i dalje glavni badža u familiji - sa osmehom priča bivša manekenka.
Jelena priznaje da jedva čeka da upozna decu sa svojim korenima.
- Oni će naravno pričati engleski, arapski i srpski. Moj Žabalj je ono što nas najviše veže za Srbiju i tako će uvek i biti - priča Jelena i dodaje da cela njena porodica boravi više u Dubaiju sa njom nego u Srbiji, tako da je po tom pitanju ispunjena.
Kada se udala za Saida bin Draija ona se povukla iz javnog života u Srbiji, a kaže da ne prati dešavanja na našoj estradi.
- Više se ne bavim modelingom i nema potrebe da budem svaki dan u novinama u Srbiji. U Dubaiju sam više po štampi nego što sam bila kod nas, ali zbog poslova i socijalnog statusa. U Srbiji je trač bitniji od bilo čega, a smatram da u mojim godinama, kada sam majka, supruga i ozbiljna žena, to mi ne priliči - kaže nekadašnja misica.
Ona zajedno sa suprugom uspeva da uskladi sve obaveze, a posle salona lepote i obdaništa uskoro je očekuju novi poslovni izazovi.
- U julu otvaramo polikliniku „Al Das“ na Palmi i još jedno obdanište, tako da sam sada time zauzeta - kaže ona.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin