Stanija Dobrojević: Porodično slavlje pred povratak u Ameriku

Stanija Dobrojević: Porodično slavlje pred povratak u Ameriku

Autor: | 15/04/2012

0

Stanija Dobrojević je oko sebe podigla neverovatnu prašinu i to ne samo učešćem u Survivoru, već i provokativnim izjavama i fotografijama. Ovoga puta želela je da bude dobra i čedna pa je na svom tviteru napisala:
- Čekam da mi ujutro ispuni želju - napisala je komentar uz sledeću fotografiju.

Da li je Stanija izrecitovala zeki pesmicu ili to važi samo za Deda Mraza nismo upućeni, ali sa sigurnošću tvrdimo da samo dobra deca dobijaju poklone od Deda Mraza, a od zeke se dobijaju samo Uskršnja jaja.
Inače, atrkativna survajverka je od ponedeljka ponovo na radnim zadacima u Americi i nekoliko dana uoči poletanja je iskoristila da se posveti svojoj porodici u Rumi, kao i da izmeni svoj izlged. Tačnije, Stanija je promenila boju kose, a pojedini koji su navikli da je gledaju u crnom izdanju pomislili su da na novim fotkama i nije prepoznatljivo lice na koje gledaju na malim ekranima.
- Kao i svaka devojka, i ja volim transformacije koje će totalno promeniti moj izgled. Međutim, to će verovatno trajati samo mesec dana jer se ja brzo vratim na staro - rekla je Stanija za „Pulslonline“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti