Luis Hamilton na snimanju „Unicefovog“ filma u Manili

Luis Hamilton na snimanju „Unicefovog“ filma u Manili

Autor: | 21/04/2012

0

Zvezda „Formule 1“, Britanac Luis Hamilton nedavno je proveo dva dana u Manili kako bi sa dečjom humanitarnom organizacijom „Unicef“ snimio kraći film o deci koja žive na ulici, koji će biti prikazan krajem maja tokom „Soccer Aid“ događaja. Luis se u Manili sastao sa ljudima iz humanitarne organizacije i decom koja žive u prestonici Filipina.
Snimanje je urađeno u predgrađu Binondo, gde je Luis proveo vreme sa nekoliko od približno devedeset hiljada mališana koji rade i žive na ulicama metroa, boreći se za život. Družio se sa desetogodišnjakom koji se brine o godinu dana mlađem bratu, kao i dvogodišnjem mlađem bratu, tako što radi i prosi kako bi im obezbedio novac za hranu. Posle boravka u Manili, slavni vozač je izjavio:
- Sva deca koju sam upozao su sjajna, ali žive bez osnovnih sredstava za život koje mi ostali uzimamo zdravo za gotovo, kao što su hrana, čista voda, mesto gde će prespavati. Ne bi trebalo da bude ovako. Malo novca im može mnogo pomoći, zato je kupovina karata za događaj „Soccer Aid“ važna.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin