Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Autor: | 26/04/2012

0

Džon Kjuzak, poznat kao glumac za sve žanrove, dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu. Poznati glumac je zvanično ušao u legendu okružen članovima porodice i prijateljima.
- Obožavam da radim sa glumcima, volim kada sam okružen njima, to su vesele duše - rekao je Kjuzak otkrivajući u utorak svoju zvezdu na čuvenom pločniku.

Na svečanosti su bili i njegova starija sestra Džoan Kjuzak, nezaboravna sekretarica iz filma "Zaposlena devojka", i glumci Džek Blejk, Den Akrojd i Bili Bob Torton.
- Ima nečeg magičnog u njemu - kazala je ponosna sestra Džoan.

Kako prenose američki mediji, 45-godišnji glumac je tokom svoje karijere igrao u raznim žanrovima od crne komedije, preko nezavisnih filmova do blokbastera.

Sarađivao je sa Vudi Alenom (Senke i magla, Pucnji iznad Brodveja), Terensom Malikom (Tanka crvena linija), Klintom Istvudom (Ponoć u bašti dobra i zla), Stivenom Frirsom (High Fidelity), a radio je i sa velikim Džonom Malkovičem u filmu "Biti Džon Malkovič" Spajka Džonsija.

Nakon epske avanture o globalnoj katastrofi "2012", Kjuzak se ove godine vraća sa dva ostvarenja o kojima se puno govori - trilerom "The Paperboy", u kojem mu je partnerka Nikol Kidmen, i "Gavran" (The Raven), u kojem glumi pisca Edgara Alana Poa.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin