Sopran Debora Četam nastupa na manifestaciji "Australija u Zoo vrtu"

Sopran Debora Četam nastupa na manifestaciji "Australija u Zoo vrtu"

Autor: | 28/04/2012

0

Debora Četam, sopran iz Australije, nastupiće kao počasni gost na manifestaciji “Australija u Zoološkom vrtu”, 13. maja, u Beogradu. Debora Četam, sopran, kompozitor i autor, renomirana je i talentovana umetnica iz Australije, koja je od svog pojavljivanja 1997. godine nastupala u koncertnim dvoranama širom Evrope, SAD, Novog Zelanda i Australije.
Ukoliko želite da upoznate Australiju, jedinu zemlju koja obuhvata čitav kontinent, zemlju gde se nalazi 10% svetskog biološkog diverziteta – veliki deo flore i faune odatle ne može se naći nigde drugde na svetu, u kojoj živi više od 270 etničkih grupa i govori se više od 260 jezika i koju poseti oko 6 miliona ljudi svake godine – dođite na manifestaciju “Australija u Zoo vrtu”, 13. maja. Osim što ćete uživati u nastupu Debore Četam, možete probati australijsku hranu, vino i druge proizvode, dobiti zanimljive poklone, pomoći u sađenju drveta prijateljstva, ali i fotografisati se sa koalom visokom 2 metra!
Đaci osnovnih škola takmičiće se u znanju o Australiji, njenom narodu i jednistvenom životnom prostoru, a najbolji će biti nagrađeni. Voditelj programa biće Ivan Zeljković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivan zeljkovic