Ivana Selakov: Slavlje povodom četvrte godišnjice romanse

Ivana Selakov: Slavlje povodom četvrte godišnjice romanse

Autor: | 30/04/2012

0

Pop pevačica Ivana Selakov za Novosti otkriva da su u toku pripreme za njen novi album koji će se naći u prodaji posle leta. Pevačica koja je u estradnim krugovima poznata kao neko ko veoma voli da radi je svoje obožavaoce oduševila još jednom pesmom „Tuga ko i svaka druga“ sa kojom je nastupala na Grand festivalu. Ipak, Ivana tvrdi da na privatnom planu ni ne pomišlja da stane na ludi kamen sa dugogodišnjim dečkom Predragom, već će četiri godine veze simbolično proslaviti.
- Pesma „Tuga ko i svaka druga“ je meni baš baš lepa. Aleksandra Milutinović je uradila pesmu i ona je moja čuvena saradnica. Numera je posebno teška za pevanje i ja sam imala otežavajuću okolnost da sam u polufinalu bila veoma bolesna i pre izlaska na scenu sam primila inekciju. Grlo mi je stradalao i nisam bila zadovoljna krajnjim rezulatatom, mislim da sam mogla mnogo bolje. Nisam imala nikakva očekivanja, samo sam imala cilj da predstavim dobru pesmu.
Na pitanje da li se ipak potajno nadala pobedi, Ivana kaže:
- Zaista ne, nisam ni pomišljala da ću pobediti, nisam imala taj cilj. Ova pesma je balada i teško bi mogla da se izdvoji na albumu, pa sam mislila da je ovo idealna prilika da je publici prezentujem. Da se razumemo, na festivalu su sve oči uprte u vas i teško bi je neko primetio ovu pemu na albumu.
Na konstataciju da je važila za jednog od favorita i dobila najveći aplauz u studiju dok je izvodila pesmu, i pitanje da li ju je to opterećivalo, Ivana odgovara:
- Iskreno, niko mi nije rekao da sam bila favorit, ali stvarno mi to znači i laska mi. Ne bih nikada imala problem sa tim. Što se mene tiče Adil je apsolutno zaslužio što je pobedio, ali mislim da je imalo još dobrih pesama, dueta. Stvarno je bilo puno odličnih tako da ne znam, nikoga ne bih izdvojila da se ostale kolege ne bi ljutile. Uvek glasam za dobar vokal, a Adil ga ima. Taj dečko prelepo peva i ima emocija u njegovom glasu od kojih vam se koža ježi.
Na pitanje šta ima novo na poslovno planu Ivana kaže:
- Trenutno radim veoma aktivno na pripremam za novi album koji bi trebalao da se pojavi tamo posle leta. U pripremi je i spot za ovu pesmu tako da stalno nešto radim.
Pevačica je prokomentarisala i svoje emotivno stanje i objasnila da li planira uskoro da stane na ludi kamen.
- Kod nas dvoje je sve kako treba. Svadbe neće biti. Ove godine proslavljamo četiri godine naše veze i to će biti jedina proslava kod nas dvoje. O svadbi ne pričamo i ne znamo kada će to da bude.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti