Željko Mitrović snima album sa novim bendom (Video)

Željko Mitrović snima album sa novim bendom (Video)

Autor: | 04/05/2012

0

Predsednik kompanije “Pink Media Group” Željko Mitrović pronašao je vremena da se vrati i svojoj prvoj ljubavi, muzici. Uveliko je u toku rad na projektu „Željko Mitrović and Berklee Groove“ koji najavljuje prvi singl „TV“.
Vlasnik najgledanije komercijalne televizije okupio je najbolje i najobrazovanije mlade muzičare u želji da napravi kvalitetan muzički CD, kakav je nedostajao domaćoj sceni.
- Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot - rekao je Mitrović.
U prvoj kompoziciji peva nekadašnji učesnik šou programa „Operacija trijumf“ Danijel Pavlović, dok će se u ostalim pesmama pojavljivati drugi vokalni izvođači. Tekst za prvu numeru je napisala Marina Tucaković, a ona će biti autor i većine ostalih pesama.
Sve kompozicije biće snimljene u tonskom studiju „Pink“, a pod patronatom Radeta Pajića koji je radio i prvu numeru, dok je produkciju i aranžan radio Marijo Pajić. On svira i klavijature u pesmi, dok bubanj svira Dragan Katić Gaga, a gitaru Aleksandar Vejnović. Ovo je jedinstveni muzički projekat koji je osmislio i vodi jedan basista.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti