Vlada Mandić na meti psihopate

Vlada Mandić na meti psihopate

09/05/2012

0

Vladimir Mandić poznat je kao veliki ljubitelj lepih dama i nije stidljiv kada je reč o udvaranju, međutim, ni slutio nije da će ga proganjati devojka koja se predstavlja kao njegova - sestra! Kako „Alo!“ saznaje, rukometaš je prilično zabrinut jer dotična prati svaki njegov korak.
- Vlada već mesecima ima veliki problem sa jednom devojkom koja ga bukvalno proganja. Dolazi na sve njegove utakmice, čeka ga posle treninga i redovno pravi scene, a to sve uz tvrdnju da su rođeni brat i sestra! Prvi njihov susret se odigrao posle Vladinog treninga, kada mu je prišla sa neverovatnom pričom - da su rod najrođeniji! Počela je da ga ubeđuje da je i on rođen na Kosovu i da su ih roditelji rastavili kao male. Nije vredelo Mandićevo objašnjenje da je rođen u Sarajevu i da to što ona priča ne može biti istina jer je devojka bila baš uporna - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je vremenom situacija postala još gora.
- Posle toga je počela redovno da odlazi na Vladine utakmice i uvek ga je čekala kod automobila, bivajući sve više naporna. Jednom prilikom se popela na haubu njegovog automobila i počela da skače, što je bila prilično neprijatna scena. Tražila je da je Mandić odvede kod svog oca Mome, da i njemu objasni njihovo navodno zajedničko poreklo. Posle toga je poznati rukometaš čak razmišljao da slučaj prijavi policiji, ali je ipak odustao nadajući se da će progon prestati - navodi izvor.
Kako bismo iz prve ruke proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Mandićem, koji je kratko potvrdio celu priču.
- Ne bih voleo o tome mnogo da pričam, samo ću vam reći da su tačna saznanja do kojih ste došli - izjavio je Vlada Mandić za „Alo!“.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti