Sanja Doležal: Oproštaj od supruga

Sanja Doležal: Oproštaj od supruga

Autor: | 09/05/2012

0

Velika dvorana zagrebačkog krematorijuma na Mirogoju bila je premala za sve koji su došli da se oproste od Nenada Šarića Brade. Premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga strpljivo su čekali u gužvi kako bi došli do odra i izjavili saučešće Nenadovoj supruzi Sanji Doležal i deci Lani, Svenu, Lei i Luki.
- Puno vas je ovde. Znam da bi svako od vas hteo barem još jednom da porazgovara s Bradom i da mu nešto kaže - rekao je u oproštajnom govoru Šarićev kolega iz benda Novi fosili Vladimir Kočiš Zec, a prenosi 24 sata.hr.
U sećanje na Bradu govorio je i Zvjezdan Linić. On je istakao da čovek ne bira kad će ga Bog pozvati k sebi. Na Nenadovom poslednjem ispraćaju bila su najjača imena hrvatske estrade. Došli su Oliver Dragojević, Džiboni, a mnogi su tiho plakali dok je u krematorijumu svirala Oliverova pesma “Moj lipi anđele”.
- Nisam verovao da može postojati porodica izvan porodice, ali svi mi iz Novih fosila bili smo prava porodica. Nenade, sigurno ćemo se opet sresti, a do tad, putuj srećno prijatelju moj - rekao je Vladimir Kočiš Zec.
Vest o smrti dugogodišnjeg prijatelja emotivno je slomila kolege iz benda, a poslednje zbogom Sanja Doležal suprugu je rekla na svoj rođendan. Bubnjaru Novih fosila pozlilo je u vikendici na Mrežnici gde je ostao sam nakon prvomajskih praznika provedenih sa porodicom kako bi pripremio proslavu Sanjinog 49. rođendana. Nije mu bilo spasa. Preminuo je od posledica moždanog udara.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još