Jelena Bačić Alimpić održala veličanstvenu promociju novog romana

Jelena Bačić Alimpić održala veličanstvenu promociju novog romana

Autor: | 11/05/2012

0

Posle vrlo uspešnog prvog romana „Ringišpil“, voditeljka Jelena Bačić Alimpić održala je promociju svog drugog po redu romana „Pismo gospođe Vilme“ u velelepnoj vili „Jelena“ u Beogradu. Promocija je bila zakazana u 19 h, a među prvim zvanicama stigla je voditeljka Dragana Katić, pevačica Leontina, Goca Tržan sa ćerkom, glumica Iva Štrljić, pevačica Biljana Sečivanović, a Jelena je sa osmehom na licu i sjajno raspoložena dočekivala svoje goste. Promocija je vrvela od poznatih ličnosti, a ceo enterijer bio je prilagođen 18. veku, te se u pozadini čula muzika tog doba, glumica Milica Milša je u okviru performansa na bini uz muziku oslikavala događaj. Odmah potom, stigli su Vesna Dedić i Sanja Marinković, Ognjan Radivojević sa suprugom, kretaorke Verica Rakočević i Suzana Perić, pevačica Snežana Đurišić, voditeljke Suzana Mančić i Ivana Baltić, novinarka Tanja Jordović, Tatjana Vojtehovski koja je za tu priliku obukla ljubičastu haljinu do poda, pevačica Milica Todorović, Igor Lazić Niggor i mnogi drugi. Voditeljka je sve ostavila bez daha kada se pojavila u dugoj crnoj haljini do poda sa punđom na glavi. Na samom ulazu, dame su kao poklon dobijale crvenu ružu i lepezu kako bi svoj stajling upotpunile oslikavajući epohu o kojoj roman govori.

Iznenada, prisutnima obratio dobošar, koji je udarajući u instrument oglasio početak promocije, a potom je u salu ušla predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović koja je svojim damskim kompletom svetlo roze boje oduševila prisutne. Na binu je izašla voditeljka programa Nina Radulović – Lečić i prisutnima se obratila rečima:
- Dobro veče svima, hvala vam što u tako velikom broju prisustvujete ovoj promociji. Čast mi je što ću vas večeras voditi kroz vremeplov ovog romana, i nadam se da ćete uživati.
Nina je potom na binu pozvala urednika knjige, koji je na humorističan način pričao o tome kako je došlo do toga da Jelena napiše drugi roman. Potom, publika je uživala u u interpretaciji knjige od strane Branislava Lečića na video bimu. Oko 20 časova prisutnima se obratila Jelena:
- Dobro veče moji dragi gosti, hvala vam što ste došli na promociju mog drugog romana. Presrećna sam i ne bih dužila previše, sem da vas pozovem na koktel koji će se održati u bašti. Uživajte sa mnom u ostatku večeri.
Jelena je potom presekla tortu sa natpisom svog dela, a zatim je i potpisivala knjigu. Prvi potpis dobila je predsednica skupštine, a zatim je Bačićeva strpljivo pozirala fotografima. Koktel je upriličen u bašti vile, a zvanice su uživale kako u piću, tako i u torti.

Izvor: Svet.rs
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti