Goran Karan se izvinio zbog sinovljevog napada na devojku

Goran Karan se izvinio zbog sinovljevog napada na devojku

Autor: | 11/05/2012

0

Goran Karan uradio je ono što bi uradila malo koja poznata ličnost - javno se izvinio zbog incidenta koji je pre nekoliko dana usred Splita izazvao njegov sin. Naime, pevačev 17-godišnji sin je u kafiću „Spleš“ nasrnuo na 16-godišnju devojku, koju je udario i pljunuo usred bela dana i naočigled ostalih gostiju.
Kada se u celu raspravu umešao konobar pokušavajući da spreči mladog Karana, ovaj mu je zapretio gumenim čekićem. Na kraju je intervenisala i policija, koja je protiv Karana i druga s kojim je bio podnela krivičnu prijavu za remećenje javnog reda i mira. Iako u prvi mah poznati pevač nije želeo da daje izjave za medije, odlučio je da je bolje da se obrati javnosti, ali niko nije očekivao da će se izvinjavati svojim obožavateljima.
- Prvo bih želeo da se izvinim i devojci i njenim roditeljima za nesmotren čin moga mlađeg sina. Žao mi je i smatram da bilo kakav oblik nasilja nije i ne sme biti vid društvene komunikacije. Nadam se da se slično neće ponoviti - kazao je Goran Karan za hrvatsko izdanje „Glorije“, potvrdivši da je i on ostao iznenađen ponašanjem svoga sina.

Izvor: 24.sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti