"Il Divo" na koncertu u čast britanske kraljice

"Il Divo" na koncertu u čast britanske kraljice

Autor: | 12/05/2012

0

Najpoznatijem svetskom operskom-pop kvartetu "Il Divo", koji će održati koncert 22. septembra u Beogradskoj areni, ukazana je čast da nastupi u okviru obeležavanja dijamantskog jubileja britanske kraljice, koja je na vlasti 60 godina.
"Il Divo" će nastupiti, kako je najavila Beogradska arena, pred kraljicom Elizabetom II, princom Filipom i ostalim članovima kraljevske porodice u Vindzoru na događaju koji će održava od 10. do 13. maja.
Najavljeno je 1.100 izvođača u 90 minutnom šou programu, gde će pored muzičara i plesača iz celog sveta, biti i vojnih i konjičkih tačaka kojima će još jednom biti pokazana privrženost monarhije konjičkim sportovima. U povorci učestvuje više od 550 konja.
Osim kvarteta "Il Divo" u muzičkom program nastupa Suzan Bojl, kao i renomirani američki klasični violinista Dejvid Geret. Program vodi glumica Helen Miren.
Posle ovog nastupa, švajcarski tenor Urs Buler, bariton Karlos Marin iz Španije, francuski pop pevač Sebastien Izambard i tenor Dejvid Miler iz Amerike nastavljaju svoju svetsku turneju na kojoj promovišu novi album "Wicked games".
Njihov koncert 22. septembra u Beogradskoj areni, biće drugo gostovanje slavnog sastava u Beogradu, nakon odličnog nastupa 2009. godine.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin