Adel: Ne želim da budem poznata

Adel: Ne želim da budem poznata

Autor: | 12/05/2012

0

Pevačica iz Totenhema Adel uživa u neverovatnom uspehu i popularnosti koje je stekla izdavanjem albuma "21". To je njen drugi studijski album, a sa 4 miliona prodatih primeraka preoteo je prvo mesto Majkl Džeksonu i njegovom "Thrilleru" na prvom mestu najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji.
Ipak, u razgovoru sa televizijskom ekipom američkog NBC-a Adel je posebno naglasila da je zanima samo pevanje i muzika, a potpuno joj je nevažno je li postala poznata osoba ili nije.
- Mislim da sam nekako uspela da izmaknem interesu javnosti. Pre nekoliko dana šetala sam po Trafalgar Skveru i zabrinula sam se jer sam uletela u turistički raj. Na sebi sam imala spavaćicu, no niko me nije prepoznao - izjavila je pevačica koja je početkom nedelje proglašena najbogatijim britanskim muzičarem koji još nije napunio 30 godina.
- Želim samo da pevam i pišem pesme - odgovorila je Adel na pitanje po čemu bi ljudi trebalo da je pamte za deset godina. Takođe, Adel je obećala da će ove godine objaviti novu pesmu, ali obožavaoci će novi album morati da pričekaju najmanje još dve godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin