Adel osvojila 12 Bilbord nagrada (Foto)

Adel osvojila 12 Bilbord nagrada (Foto)

Autor: | 21/05/2012

0

Apsolutna rekorderka po broju osvojenih Bilbord nagrada ove godine je Adel. Ona je osvojila 12 prestižnih muzičkih nagrada od 18 što je ukupan broj nominacija njenog albuma “21”. Ipak, pevačica se nije pojavila na samoj ceremoniji u Los Anđelesu. Interesantno je da je Džastin Biber osvojio samo jednu nagradu i to za najboljeg pevača društvenh mreža.

Apsolutna zvezda večeri je bila Bobi Kristina Braun, kćerka tragično preminule Vitni Hjuston, koja je primila specijalnu Milenijum nagradu u ime svoje pokojne majke. Na scenu je dopratio usvojeni brat Nik Gordon.
- Želim da se zahvalim svima koji su nas podržavali sve vreme. Ne samo kada je bilo dobro, već i loše. Hvala vam neizmerno što ste pokazali toliku ljubav jer je ona i zaslužila. Blagoslovena sam što sam bila u životu tako neverovatne žene - rekla je kroz suze Bobi Kristina.

Na dodeli su nastupali LMFAO, Kris Braun, Keti Peri, Džastin Biber, Ašer, Linkin Park, Neli Furtado i drugi.

Duo LMFAO osvojio je nagrade za pesmu godine “Party rock anthem” i najbolju grupu, zajedno sa još četiri priznanja.
Britanski bend Coldplay osvojio je četiri nagrade, za najboljeg rok i alternativnog izvođača i album u istim kategorijama. Za najboljeg novog izvođača proglašen je Viz Kalifa.


Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti