Kajli Minog: Strahujem od povratka bolesti

Kajli Minog: Strahujem od povratka bolesti

Autor: | 23/05/2012

0

Kajli Minog stigla je na Kanski filmski festival gde predstavlja svoj film "Holy Motors", a francuskim novinarima je pričala o svojoj borbi s rakom dojke i o dečku s kojim nema nameru da se venča.
 - Ja nikada neću zaboraviti taj ružan period. Ne prođe dan, a da ne strahujem od recidiva. A kada se pogledam u ogledalo, na sebi vidim ne samo fizičke ožiljke nego i psihičke – rekla je 43-godišnja Kajli za "Pari Mač".
Ona ipak pokušava da uvek bude optimista.
 - Uvek pokušavam da budem optimista i, iako na prvi pogled izgledam otvoreno, vrlo sam rezervisana osoba. U bolesti sam otkrila i da sam neverovatno jaka, a za izlečenje mogu da se zahvalim i dragim ljudima koji su sve vreme bili uz mene. Uglavnom, i privatno i poslovno osećam se kao mačka koja ima devet života. U životu sam donela niz loših odluka, ali nekako sam iz svega isplivala - ispričala je.
Kajli je dijagnoza raka dojke postavljena 2005. godine, a lečila se uglavnom u Parizu.
Sada je u vezi s manekenom Andresom Velenkozom s kojim, kaže, ne planira venčanje.
- Andres me poštuje i voli, ali danas sam mudrija i znam da lepe priče ne traju ceo život. One traju dok traju i, kada se stvari tako postave, na kraju ćete biti manje razočarani. Za sada sam zaljubljena, lepo nam je i to je sve - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još