Nina Badrić teško podnela poraz na Eurosongu

Nina Badrić teško podnela poraz na Eurosongu

Autor: | 25/05/2012

0

Od svih bivših jugoslovenskih republika koje se ove godine takmiče na Eurosognu, predstavnici Hrvatske, Slovenije i Crne Gore nisu su se plasirali u finale. Nini Badrić je izgleda to najteže palo.
- Nina je vrlo razočarana, brzo je otišla u garderobu, verovatno da sredi utiske. Svi smo, naravno, razočarani kao i cela javnost, jer je bilo za očekivati da će jedna regionalna zvezda koja dolazi iz Hrvatske u kontekstu takmičenja u kojem je bilo pet zemalja iz regiona dobro proći i da će se bez nekog problema plasirati u finale - izjavio je vođa hrvatske Eurosong delegacije posle druge polufinalne večeri.
- Ponosna sam svim svojim srcem na celu svoju ekipu koja je ova tri meseca disala sa mnom. Bila sam mirna, srećna i Bogu zahvalna što smo napravili nastup na koji smo bili ponosni. Hvala HRT-u, pratećim vokalima (Ivana Čabraja, Jelena Majić i Danijela Večerinović), plesačima (Igor Barberić, Dinko Zec), Anti Geli, Kseniji Vrbanić, Saši Jokoviću i Miji Majhenu što su ostavili svoje srce za mene ova tri meseca. A najveće hvala mojoj publici iz svih krajeva sveta koja je digla svoj telefon za mene. Hvala Elizabeth Homsi na poverenju koje mi je dala. Moja lična satisfakcija je u tome što su svi pevači večeras bili tužni što nisam s njima u finalu. Švedska, Portugalija, Bosna i mnogi drugi su večeras bili nesrećni što sam ispala, ali ja znam da Bog krivim crtama piše pravo. Zahvalna sam Bogu na ovom iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom “Nina se voli, nebo se moli" - rekla je Nina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti