Nikol Kidman: Sve za dobru ulogu (Video)

Nikol Kidman: Sve za dobru ulogu (Video)

Autor: | 27/05/2012

0

Slavna glumica Nikol Kidman nije odolela da ne prokomentariše glumačke izazove sa kojima sa prvi put susrela u karijeri. Nikol je u Kanu gde promoviše svoj novi film "The Paperboy", za koji se predviđa se da će biti veliki hit. I pre nego što je film izašao, digla se velika prašina oko scene koja neodoljivo podseća na onu u kojoj Šeron Stoun prekršta noge u policijskoj stanici u filmu "Niske strasti".
- Reditelji umeju da izvuku razne stvari iz glumaca, a ja sam htela da vidim šta će Li Denijels da izvuče iz mene, što nisam ni znala da mogu i umem. Nisam još videla film, možda će mi biti malo neprijatno da ga gledam, ali moj posao je da prelazim granice i ne cenzurišem sebe - izjavila je poznata glumica.
Ulogu joj, priznaje, nisu obezbedile glumačke sposobnosti, nego izgled.
- Ulogu mi nije doneo talenat, već izgled. Reditelj mi je rekao da nemamo novca i da se sama našminkam i obučem, što sam i učinila. Otišla sam u kupatilo, nanela tamni puder i stavila veštačke trepavice i periku i slikala se u prilično provokativnim pozama. Tako sam dobila ulogu - objašnjava Nikol.

Pogledajte video.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin