Lejdi Gaga otkazala rasprodat koncert u Džakarti zbog pretnji

Lejdi Gaga otkazala rasprodat koncert u Džakarti zbog pretnji

Autor: | 27/05/2012

0

Lejdi Gaga otkazala je koncert u Džakarti, za koji su već rasprodate karte, zbog ekstremne muslimanske grupe koja je zapretila nasiljem ukoliko pop diva istraje u promociji novog albuma u Indoneziji, saopštili su danas organizatori. Koncert u Džakarti je trebalo da bude održan 3. juna na kom bi Lejdi Gaga promovisala novi album "Born dis vej bol" (Born this way ball). Indonežanski Islamski front odbrane saopštio da bi seksi odeća Lejdi Gage i provokativni ples mogao da "izopači omladinu" u toj najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji na svetu, prenela je agencija AP.
U saopštenju se dodaje da su njihove pristalice kupile ulaznice za koncert Lejdi Gage i da planiraju da uđu i nasilno prekinu šou. Takođe su zapretili da će na hiljade njihovih pristalica napasti pevačicu na putu od aerodroma do grada.
- Menadžment Lejdi Gage pratilo je situaciju iz minuta u minut i pošto su pretnje pred koncert nastavljene, njena ekipa je odlučila da otkaže koncert. Ovo nije samo pitanje bezbednosti Lejdi Gage, već i onih koji bi je gledali - saopštio je advokat Minola Sebajang u ime organizatora koncerta.
Za koncert Lejdi Gage prodato je više od 50.000 ulaznica.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin