Švedski mediji: Lorin ubedljivo pobedila svoje rivale

Švedski mediji: Lorin ubedljivo pobedila svoje rivale

Autor: | 27/05/2012

0

"Zbrisala je sve svoje rivale", "Uništila je ostale kandidate", neki su od današnjih komentara švedskih medija posle pobede na Evroviziji predstavnice Švedske Lorin, koja je svojom pesmom "Euforija" osvojila prvo mesto na ovom takmičenju. Švedski ministar spoljnih poslova Karl Bilt napisao je na svom Tviter nalogu:
 - Da, Lorin je ispunila naša najveća očekivanja. 
Švedski pisac i glumac Jonas Gardel, deklarisani homoseksualac, naveo je na Tviteru:
 - Lorin, nisam više homoseksualac. 
Dvadesetosmogodišnja Lorin, čije je pravo ime Lorin Zineb Noka Talhui, marokanskog je porekla, a njena pobeda je peti trijumf Švedske na Evroviziji, od kada je pre 38 godina čuvena grupa Aba na tom takmičenju osvojila prvo mesto. Švedski mediji posebno su komentarisali ubedljivu pobedu Lorin, kojoj su, osim Italije, poene dale sve zemlje.
 - Lorin je napravila pravu euforiju u Evropi, i zbrisala je svoje rivale - objavljeno je na internet sajtu lista "Ekspresen".
List "Svenska Dagbladet" piše da je Lorin uništila ostale kandidate. Mediji navode i da pobednica Evrovizije imala problema sa glasnim žicama i da je morala da se odmara pre sinoćnjeg izlaska na scenu. Pošto je Lorin izašla na scenu, novinar lista Aftonbladet Markus Larson je napisao:
- Bože, kakvo olakšanje... klecaju mi kolena.
- Nisam devojka koja često ide na žurke... ali mislim da večeras neću poštovati svoje navike
- rekla je Lorin, odgovarajući na pitanje kako će proslaviti pobedu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti