Severina zaplakala u povratničkom intervjuu

Severina zaplakala u povratničkom intervjuu

Autor: | 30/05/2012

0

U finalu najgledanijeg šoua "Survivor Kostarika" u subotu uveče biće proglašen jedan takmičar sa titulom "jedni preživeli" i dobiće nagradu od 50.000 evra. Ovo veče obeležiće nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvezda - Nataše Bekvalac, Severine Vučković i Tonija Cetinskog! Trio će specijalno za svoje fanove i gledaoce Prve u finalnoj večeri premijerno izvesti svoje nove numere.

Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko meseci odsustvovanja sa estradne scene odabrala upravo finale Survivora, a pre samog nastupa ova popularna pevačica dala je i prvi, ekskluzivni intervju koji će gledaoci imati priliku da vide u Ekskluzivu.

Seve će prvi put govoriti o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru, doživljajima iz porodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu. Popularna pevačica je u intervjuu ček i zaplakala.

Dok se finalistima sve više kuva u stomaku, gledaoce Prve očekuju brojne ekskluzive i završnica jedne od najzanimljivijih sezona Survivora kada ćemo saznati ime najjačeg Robinzona!

Izvor: Novosti
Foto: Morana Lergu

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin