Marija Šerifović: Lorin je divna i jednostavna devojka

Marija Šerifović: Lorin je divna i jednostavna devojka

Autor: | 01/06/2012

0

Prašina oko Evrovizije još se nije slegala a utiske iz Azerbejdžana o takmičenju i pobednici Lorin za “Blic” prenosi Marija Šerifović. Kako kaže, Šveđanka je zvezda u pravom smislu te reči i to niko ne bi mogao da ospori.
- Lorin je divna, jednostavna devojka. Zvezda je rođena, definitivno. Pred njom je velika i uspešna karijera. Imale smo jako lepu komunikaciju, ona je devojka koja odiše talentom. Razmenile smo ideje, a videćemo šta ćemo uspeti da realizujemo - objasnila je naša pobednica Evrovizije iz 2007. godine koja je Evrosong dovela u Srbiju.
Prema njenim rečima, upravo je najviše vremena u Bakuu provela u druženju sa Lorin. Najverovatnije to nije kraj njihovog druženja jer je na pomolu i poslovna saradnja. Ipak, Marija nije želela da unapred previše otkriva.
Bez obzira na činjenicu da je u toku dana imala i po tri probe pred nastup na Evrosongu, Marija je uspela da uživa u čarima Bakua, predivne prestonice Azerbejdžana. Boravak je iskoristila i za nastup u jednom laundž-baru, a nastupu je prisustvovao i ambasador Srbije u Azerbejdžanu.
- Uživala sam u druženju sa ostalim pobednicima Evrosonga, koji su takođe učestvovali u revijalnom delu finalne večeri kao specijalni gosti, ali i u susretu sa mnogobrojnim fanovima koji su došli u Baku kako bi uživali u izvanrednoj scenografiji i muzičkim izvedbama mojih kolega i mene - kaže Šerifovićeva.
Ona je pored redovnih obaveza i proba na Evrosongu, gostovala i na nacionalnoj televiziji “Lider” u nacionalnom dnevniku, ali i u njihovoj najgledanijoj emisiji zabavnog karaktera, gde je, pored pesama sa svojih albuma, otpevala i “Molitvu” na ruskom jeziku. Sve vreme uz nju je bila majka Verica.
Inače, Marija, naša najuspešnija predstavnica na Evrosongu, poslednjih meseci živi na relaciji Beograd-Beč.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još