Lejdi Gaga postavila novi rekord na Tviteru

Lejdi Gaga postavila novi rekord na Tviteru

Autor: | 01/06/2012

0

Pop pevačica Lejdi Gaga postala je prva osoba na društvenoj mreži Tviter koja ima više od 25 miliona sledbenika, prenose danas svetske agencije.
- 25 miliona tviter monstruma, vau! Danas se zvanično osećam kao najsrećnija devojka na svetu. Poslednji rasprodat koncert u Singapuru za dva sata - napisala je Lejdi Gaga na svom Tviter profilu iz Azije, gde se nalazi na turneji.
Sedam od devet najpraćenijih ljudi na društvenoj mreži Tviter su pop pevači - Ledi Gaga, Džastin Biber (na drugom mestu sa blizu 22,9 miliona pratilaca), Kejti Peri, Rijana, Britni Spirs, Šakira i Tejlor Svift.
Prema podacima sajta www.twittercounter.com među veoma praćenim ljudima su i predsednik SAD Barak Obama sa 17 miliona pratilaca i rijaliti zvezda Kim Kardašijan koja ima 14,8 miliona glasova.
Ledi Gaga je ''pravila istoriju'' Tvitera kao prva osoba koja je nadmašila brojku od 10, 15, pa i 20 miliona sledbenika širom sveta.
Ova pop pevačica je nedavno morala da otkaže koncert u Indoneziji zbog pretnji islamskih ekstemista.
Ona se putem društvene mreže Tviter požalila obožavaocima:
- Morali smo da otkažemo koncert u Indoneziji. Veoma mi je žao zbog fanova, razočarana sam kao i vi, ako ne i više. Vi ste mi sve.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin