Keli Klarkson: Ne želim da budem mršavica

Keli Klarkson: Ne želim da budem mršavica

Autor: | 07/06/2012

0

Pevačica Keli Klarkson, pobednica šoua “Američki idol” u poslednje vreme vidno je smršala, ali ne namerava da se izgladnjuje i da izgubi previše kilograma. Rezultat njezinih novih životnih navika poput vežbanja i zdravije ishrane vidi se i na novoj vitkoj liniji. Međutim, Keli kaže da ne želi da bude "super skinny".
- Radila sam puno kardio vežbi i trčala sam. Najvažnije je da se dobro osećate u svojoj koži. Meni je bitno da sam ja zadovoljna sama sobom. To želim da poručim i svojim fanovima. Ne želim da budem mršava poput manekenke - rekla je Keli koja izgleda bolje nego ikada. A verovatno joj prija i ljubav! Naime, Keli, koja je u intervjuima nekoliko puta otkrila da nije imala puno sreće u ljubavi, krajem godine srećno se zaljubila u Narvela Blakstoka.
Inače, Keli je osim po svom sjajnom glasu poznata i po čestim oscilacijama u kilaži. Ljubimica Amerike, kako je ponekad nazivaju, krajem prošle godine objavila je peti album “Stronger”, koji je odlično prošao na top listama širom sveta.
Dobitnica dva Gremija kaže da je uopšte ne dotiču medijski napisi koji se tiču njene težine.
- Ponekad se malo udebljam, a ponekad smršam. Kad negde pročitam nešto o svojoj težini, samo pomislim – izgleda da vi imate problem sa tim, a ne ja. Ja se osećam odlično - poručila je Keli.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti