Katarina Radivojević: Dinamičan život na dva kontinenta

Katarina Radivojević: Dinamičan život na dva kontinenta

Autor: | 09/06/2012

0

Jedna od naših najpopularnijih glumica mlađe generacije Katarina Radivojević uspešno gradi karijeru van granica naše zemlje. Provela je nekoliko meseci u Rusiji snimajući rusku televizijsku seriju i film „Viktorija“. Serija će se emitovati na prvom kanalu ruske nacionalne televizije. Katarina je slobodne dane koristila za dolazak u Beograd, kako bi ih provela sa svojim bližnjima. Budući da će serija i film koje glumica raskošne lepote snima u Rusiji biti prikazani na tamošnjoj nacionalnoj televiziji, a da je ovo njen drugi angažman na ovom tržištu gde je radila film “Morfijum”, nema sumnje da je Katarina na dobrom putu da i tamo postane velika zvezda.
Iako vredno radi u Rusiji, nije zapostavila ni američko tržište. Po završetku snimanja, putuje nazad u Ameriku, u Njujork i Los Anđeles, za koji je takođe vezuje posao.
- Od malih nogu znala sam šta želim - ekskluzivno kaže Katarina za prvi „Hello! Beauty Book“, specijalno izdanje posvećeno negi i ulepšavanju.
- U Sjedinjene Američke Države sam prvo odlazila kao turista, ispitivala sam sebe, upoznavala tu zemlju, a onda sam shvatila da želim da stvorim veliku karijeru. Sredila sam potrebnu dokumentaciju, radnu vizu i krenula napred. Ovo je veliko životno iskustvo za mene, dobila sam priliku da se usavršavam kao umetnik i ne želim to da propustim - govori beogradska lepotica koja trenutno privodi kraju snimanje u Rusiji, a letnje meseci će provoditi i u sunčanoj Kaliforniji.
Vitka tridesettrogodišnjakinja senzualnog izgleda otkriva tajnu svoje lepote.
- Pristalica sam prirodne lepote koju čuvam odgovarajućom negom, ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću, koja uključuje treninge u teretani, jogu i šetnju. Za lične potrebe ne koristim tešku šminku. Zbog posla kojim se bavim često na lice stavljam mnogo šminke, pa se trudim da ga poštedim toga u privatnom životu. Najčešće koristim samo maskaru, rumenilo i sjaj za usne - govori Katarina, čiji kompletan intervju o izgledu, nezi i lepoti možete da pročitate u specijalnom izdanju nedeljnika „Hello!“, prvom broju „Hello! Beauty Book“ koji je u prodaji od 7. juna.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin