Lena Kovačević: Prvi glas Srbije je oformio dobar tim

Lena Kovačević: Prvi glas Srbije je oformio dobar tim

Autor: | 10/06/2012

0

Džez pevačica Lena Kovačević ove godine neće biti u žiriju muzičkog šoua “Prvi glas Srbije” jer uskoro postaje mama. Ipak, sigurna je da će pevačica Aleksandra Radović odlično da se uklopi sa Sašom Miloševićem Maretom i Vladom Georgievim.
- Od nove sezone “Prvog glasa” očekujem sve najbolje, smatram da su oformili dobar tim! Aleksandra mi je draga, sjajan je pevač i ima pedagoškog iskustva, što je veoma bitno. Verujem da će se odlično snaći u ulozi člana žirija - rekla je za “Blic” trudnica.
Ona je pre dva meseca snimila spot sa Miškom Plavim za pesmu “Ti i ja i Sena”, trenutno priprema drugi album.
- S obzirom na to da trenutno pažljivo biram šta ću i koliko raditi, vreme za odmor mi ne nedostaje. Inače, i u “običnim” okolnostima, uvek se trudim da imam vremena za ono što volim - kaže pevačica.
Fanovi su nedavno mogli da je vide na nastupu u „Delta sitiju“, gde je predstavila i nakit “Frajvile” čije je zaštitno lice.
- Ovaj nakit, kao i ceo brend, drugačiji je od svega što postoji na tržištu. Boje, dizajn, paterni, energija koju nosi ovaj nakit su nešto što me je privuklo još odavno. Interesantno je da je sama inspiracija zasnovana na delima velikih slikara, pa je logično što je njihov slogan „čista umetnost“ - kaže Lena.

Izvor: Blic

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti