Ana Nikolić: Kreiram sebi venčanicu

Ana Nikolić: Kreiram sebi venčanicu

Autor: | 11/06/2012

0

Popularna pop pevačica Ana Nikolić kaže da je konačno srećna na svim životnim poljima. Voli, ljubav joj je uzvraćena, a na poslovnom planu ređa samo uspehe. Posle izlaska hit albuma „Mafija kafe“, zaljubila se u crnogorskog biznismena Dragana, sa kojim se krajem decembra 2011. godine i verila. O braku još ne razmišlja, jer oboje su, kako kaže, posvećeni karijerama. Dok on vodi poslove u Podgorici, gde i živi, Ana ovih dana privodi kraju kreiranje modne linije „Endžel“, i sprema se za snimanje spota za pesmu „Baksuze“. Specijalno za tu priliku, u Beograd je pre nekoliko dana doputovao svetski poznati plesač Tristan Templ. Osim što pleše sa mnogim svetskim zvezdama, poput Kajli Minog i Rijane, Tristan je glumio i u hit filmu „Nine“.
- Do saradnje sa Tristanom došlo je zahvaljujući našim zajedničkim prijateljima, koji su mu predložili da sa mnom snimi spot - kaže Ana Nikolić, koja će video-klip snimiti narednih dana.
- Budući da je pesma „Baksuze“ u brzom latino fazonu, i kao takva idealna za vatreni ples, poželela sam da mi on bude partner. Poslali smo mu pesmu, mnogo mu se dopala, a kako se potrefilo da je baš u ovom periodu slobodan - pristao je da dođe u Beograd. Oduševljen je gradom, našom hranom i noćnim životom. U Srbiji ima mnogo prijatelja, tako da će ostati još neko vreme i posle snimanja. Bili smo pre nekoliko dana na ručku sa saradnicima, među kojima je i Dejan Milićević, pošto je Tristan zainteresovan da učestvuje i u scenariju spota.
Na pitanje hoće li zaigrati prljavi ples i da li će njen verenik Dragan biti ljubomoran, Ana kaže:
- Pesma je temperamentna i brza, pa će biti provokativnih i seksi scena. Spot je zamišljen tako da Tristan i ja budemo u fokusu, glumićemo ljubavnike, tako da će biti mnogo više od prljavog plesa. Tristan je izuzetno zgodan i lep, a pre svega talentovan plesač, zato je toliko i uspešan. Moj verenik nema razloga da bude ljubomoran, jer shvata da je sve što radim šou biznis i ima poverenja u mene.
Pevačica je odgovorila i na pitnaje da li planira venčanje.
- Biće svadbe, ali nismo odredili datum. Ne razmišljamo još o tome, jer smo oboje trenutno posvećeni karijerama. Važno nam je bilo da se verimo, jer je to bio logičan nastavak naše ozbiljne veze. Uživamo u statusu verenika, ne opterećujemo se time da što pre potpišemo papir. Zasad ne planiramo svadbu, ali izgovorićemo sudbonosno „da“ do sledeće godine.Volela bih da moje venčanje bude glamurozno, jer sam ga tako zamišljala kao devojčica. Lepo dekorisan prostor, ispunjen ljudima koje volim i među njima moj princ. Biće to glamurozna, ali intimna ceremonija za najuži krug ljudi bez prisustva medija. Sama ću kreirati venčanicu, budući da sam ozbiljno počela da se bavim dizajnom. Poznato je da preferiram kratke haljine i suknje, zbog nastupa koji su energični, ali moja venčanica biće tradicionalno bela i dugačka.
Na pitanje da li je dizajniranje posao kojem će se posvetiti kada bude prestala da peva, pevačica objašnjava:
- Dizajn je moja ljubav odmalena, ali muzika me je odvukla na drugu stranu i postala profesija. Nedavno sam napravila pauzu u pevačkoj karijeri, pa sam rešila da se konačno posvetim dizajniranju. U saradnji sa drugaricom Tijanom Todorović pripremam kolekciju „Endžel“, koju ćemo predstaviti u septembru. Ona je već dve godine moja stilistkinja, kreirala je haljine za moje nastupe, a budući da sam na račun njih dobila mnoge pohvale, rešile smo da zajedno uđemo u tu priču. Uradićemo nekoliko linija, među kojima će biti garderoba za svaki dan i za poslovne prilike. Ozbiljnije ću se baviti kreiranjem, ali ne nameravam da napustim pevanje.
Pre nego što zasnuje porodicu pevačica ima još nekoliko želja.
- Počela sam da prikupljam pesme, tako da će novi album biti gotov do početka sledeće godine. Biće zreliji u odnosu na pesme koje sam do sada snimila. Želja mi je da održim beogradski koncert, recimo, u Sava centru, a onda da se posvetim porodičnom životu i materinstvu.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti