Vredne EXIT nagrade na BURN ROAD TO EXIT žurkama!

Vredne EXIT nagrade na BURN ROAD TO EXIT žurkama!

Autor: | 14/06/2012

0

Od petka, 22. juna, pa sve do subote, 7. jula, trajaće turneja žurki zagrevanja za Exit festival pod imenom BURN ROAD TO EXIT! Tri vrela letnja vikenda u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Zrenjaninu, Pančevu i Nišu doneće svima vama, istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vredne EXIT nagrade!
Sezonu BURN ROAD TO EXIT party karavana otvoriće novosadska žurka na mestu HNS stejdža (Borisov atelje) na Petrovaradinskoj tvrđavi 22. juna, dok će zatvaranje sezone biti obeleženo u Pančevu 7. jula, na gradskoj plaži kraj Tamiša.
Na beogradskoj žurki održaće se i finale velikog Burn&EXIT nagradnog takmičenja kome još uvek možeš da se pridružiš i osvojiš EXIT VIP PAKET! Sakupi što više zatvarača Burn limenke ili nove Burn 0,5l boce, sam ili sa ekipom i donesi ih na BURN ROAD TO EXIT žurku, 30. juna u Beogradu. Pobednike će odrediti težina prikupljenih zatvarača, koji će biti bodovani po sledećem sistemu: 1g zatvarača boce donosi 1 bod, a 1g zatvarača limenke - 5 bodova.
Četiri pojedinca ili grupe sa najviše bodova, osvojiće po jedan od ukupno četiri EXIT VIP paketa u koji ulaze 4 VIP ulaznice za Exit, smeštaj tokom festivala i prevoz za celu ekipu!
Pre nego što kreneš za Beograd, poseti i druge žurke iz turneje BURN ROAD TO EXIT, jer te na svakoj očekuju vredne nagrade za EXIT festival:
22.06.2012. Novi Sad Borisov atelje (HNS stage), Petrovaradinska tvđava
23.06.2012 Palić Auto Kamp
29.06.2012. Zrenjanin Letnji bioskop "Garden"
30.06.2012. Beograd TBA
06.07.2012. Pančevo Gradska plaža na Tamišu
07.07.2012. Niš Letnja pozornica, Niška tvrđava
Na prvoj u nizu žurki, koja se održava u Novom Sadu, nastupiće Zupany & Dovlaman, Rasheed & Jackie Dagger, Marko Milosavljevic & Dee Face, Roy Fokker & M-Tech, kao i Jelow & Sorriso. Ulaz na ovu, kao i na sve ostale žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje je simboličan – 1 BURN zatvarač!
Vidimo se na žurkama i Exit festivalu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin