Sve o Exitu na vašem mobilnom telefonu

Sve o Exitu na vašem mobilnom telefonu

Autor: | 15/06/2012

0

Posetioci Exit festivala i ove godine moći će da prate sva festivalska dešavanja putem aplikacija za mobilne telefone. Sajt optimizovan za mobilne telefone, m.exitfest.org , kao i aplikacije za Android i iPhone koje će posetiocima biti dostupne besplatno, omogućavaju uvid u sva festivalska dešavanja tokom njegovog trajanja, pregled trenutnih dešavanja na Exit festivalu, dobijanje svih potrebnih informacija za posetioce i mogućnost ažuriranja najaktuelnijim vestima sa festivala. Saznajte sve vesti, program, podatke o binama i izvođačima, informacije o turističkoj ponudi i ulaznicama za festival, kao i još mnogo toga gde god poželite, jedino što vam je potrebno je – vaš mobilni telefon!
Aplikacije za Android i iPhone nude ove godine mnogo više! Uz njih ćete moći da kreirate sopstveni profil i na taj način dobijete specijalne sadržaje, da pregledate video snimke, preslušavate muziku...
Aplikacija za Android može da se preuzme na Android marketu (Google Play) pod nazivom ''EXIT festival'', dok će aplikacija za iPhone biti dostupna za preuzimanje na Apple App Store ubrzo.
To nije sve! Pored izvanrednih prednosti koje pruža korišćenje mobilnih aplikacija, pripremili smo specijalnu nagradu za one koji se ne odvajaju od svojih mobilnih telefona. Najaktivniji korisnik Android ili iPhone aplikacije na kraju festivala biće nagrađen VIP Gold ulaznicom za Exit 2013!
Ukoliko ste turista i preuzmete jednu od aplikacija na vreme, imaćete unapred sve informacije dostupne u svom džepu pre dolaska.
Za rad ovih aplikacija nije potreban pristup Internetu i većina sadržaja biće dostupna oflajn, što posetioce čuva od dodatnih troškova.
Ne zaboravite da su ove aplikacije potpuno ekološke i sprečavaju štetu koju donosi štampa na papiru, kao i otpad kao posledicu toga. Zaboravite na satnice, flajere i papire po džepovima, štampani materijali su tako passé! Sve što vam je potrebno se nalazi u vašem mobilnom telefonu, uz aplikacije koje su potpuno besplatne za korišćenje. Uživajmo u ekološkom Exit festivalu!
Ako imate bilo kakva dodatna pitanja pišite nam na [email protected].
Trinaesti po redu Exit festival održaće se 12-15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Više informacija o festivalu, ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin