Tanja Ivanišević: Nisam prevarila Gorana

Tanja Ivanišević: Nisam prevarila Gorana

Autor: | 21/06/2012

0

Tanja Dragović - Ivanišević, supruga teniske legende Gorana  Ivaniševića, otkrila je za hrvatske medije detalje, kako kaže, navodne preljube sa fudbaleroma Markom Šimićem. Iako tvrdi da to nije tačno da je prevarila Gorana, Markova bivša devojka potvrdila je da je čula da su Tanja i Marko u vezi od kraja prošle godine.
- Ma kakva afera. Mogu te slike nekome delovati da smo mi ljubavnici, ali šta da ja tu komentarišem? Ma ne zanima me, niti se time opterećujem. Već mesecima pričaju o Marku i meni, ali mi smo samo dobri prijatelji. Uostalom, zašto bih se ja od bilo koga skrivala? To uopšte nije moj problem. Cela ta priča otišla je predaleko. Ako i kada dođe vreme ili kad budem mislila da treba, daću intervju na tu temu - rekla je Tanja Dragović Ivanišević za "Jutarnji list".
Svoj bliski odnos s Markom Tanja navodno nije skrivala od supruga Gorana, a u utorak uveče svo troje su se s još nekoliko prijatelja zabavljali u kafiću Velevet. Tanjin brat Igor je bio na piću zajedno s Tanjom, Goranom i njihovim prijateljem Markom.
- Videli smo fotografe koji su nas snimali, ali to je njihov posao. Nema nikakvog skandala u našoj porodici, sve je sasvim normalno. Evo, ja sam danas otputovao na more, čuo sam se s Tanjom, nema nikakvih problema - rekao je Igor.
Nakon što je Story.hr na naslovnoj stani objavio fotografiju Tanje i Marka, Gloria hr. je objavila fotografije na kojima su njih dvoje snimljeni u šopingu u Areni Centar, zatim kako voze rolere oko Jarunskog jezera i ispred zgrade na zagrebačkoj Trešenjvci u kojoj Marko Šimić živi kada boravi u Zagrebu.
Bivša devojka Marka Šimića, manekenka Kristina Lumbar, za njega ima samo reči hvale, a 27-godišnja Riječanka je rekla da je čula sa je njen bivši dečko u vezi sa Tanjom.
- Marka sam upoznala pre četiri godine na jednoj reviji u Branimir Centru u Zagrebu. Razmenili smo brojeve telefona, počeli da se viđamo i uskoro postali par. Ostali smo u korektnim odnosima. Čula sam da je s Tanjom od kraja prošle godine i da se viđaju svaki put kada dođe u Zagreb. Dakle, ne skrivaju se. Ali nikada ga po tome nisam ništa pitala jer mi se to činilo neumesnim - rekla je Kristina.

Izvor: Novosti

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti