Šer pravi mjuzikl o svom životu

Šer pravi mjuzikl o svom životu

Autor: | 26/06/2012

0

Popularna američka pevačica i glumica Šer saopštila je da trenutno radi na mjuziklu o svom životu, prenose američki mediji. Ova pevačica je otkrila da već neko vreme radi na projektu i da će se u njemu naći svi njeni najveći hitovi, kao i da postoji mogućnost da se i ona pojavi u mjuziklu.
Šer je objasnila da će se u mjuziklu naći tri verzije nje kao ličnosti, koje će završiti u interakciji jedna sa drugom. Prva Šer je iz dana pre nego što je upoznala svog bivšeg supruga Sonija Bona i kada je bila na početku karijere, druga je nakon venčanja i treća je sada.
- Sve tri razgovaraju i pevaju zajedno. Ja pomažem da se napiše zato što ja znam priču najbolje - navela je ona na svom Tviter profilu i dodala da će mjuzikl biti postavljen na Brodveju, ali da projekat sporo napreduje.
Ona je dodala i da će se, ukoliko bude igrala u mjuziklu, pojaviti samo kao sadašnja Šer.
Šer je nedavno potvrdila da planira turneju kasnije ove godine, obećavajući obožavateljima da će to definitivno biti jedna on poslednjih šansi da je uhvate na koncertu. Pevačica je svoj prvi singl objavila 1964. godine, nastupala je sa svojim suprugom Sonijem Bonom, a kasnije se okrenula solo muzičkoj, ali i filmskoj karijeri. Za ulogu u drami "Silkwood" 1983. godine nominovana je za Oskara, a osvojila ga je četiri godine kasnije za ulogu u romantičnoj komediji ''Opčinjena mesecom".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin