Ana Ivanović je najprivlačnija teniserka svih vremena

Ana Ivanović je najprivlačnija teniserka svih vremena

27/06/2012

0

Uredništvo britanskog lista "Mirror" objavilo je malu TOP 40 retrospektivu najprivlačnijih teniserki svih vremena, a prvo mesto zauzela je Ana Ivanović.
Kao uvod u ovogodišnji Vimbldon, "Mirror" je podsetio čitaoce na poznate i ne toliko poznate koliko zapažene teniserke u poslednje tri decenije, koje su plenile svojim igračkim ali i drugim kvalitetima na terenima.
U nikad oštrijoj konkurenciji, titulu najprivlačnije igračice svih vremena, ponela je, za neke očekivano, srpska teniserka Ana Ivanović.
- Ana je ne samo pojam ženske lepote već i student jednog univerziteta i ambasador UNICEF-a - piše uz sliku najbolje srpske teniserke.
Na drugom mestu se našla doskorašnja broj 1, Dankinja Karolina Voznjacki, dok je treća još jedna igračica, rodom sa ovih prostora, Jelena Dokić.
- Jugo-Ozi-Srpkinja reprezentovala je u karijeri tri zemlje, a i dalje je neverovatno lepa - napisao je Miror.
U TOP 10 su se našle i Ana Kurnjikova, Stefanija Kjepa, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, Amanda Kucer, Marija Kirilenko i Alona Bondarenko.
Kao što se može primetiti, neke od igračica iz TOP 10 najprivlačnijih realno ne pripadaju vrhu ove liste, dok su neke poput Elene Dementijeve, Žizele Dulko, Danijele Hantuhove, Sorane Kirstee, Gabrijele Sabatini, Julije Gerges, takođe neočekivano spuštene ispod prve granice.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti