Irena Stojanović: Došlo je vreme za nove izazove

Irena Stojanović: Došlo je vreme za nove izazove

Autor: | 01/07/2012

0

Voditeljka Irena Stojanović je na ludi kamen stala pred kamerama - u specijalu emisije „48 sati svadba“ u kojoj je, tokom prethodnih šest godina venčala 300 parova. Zatim je venčanice zamenila pelenama, da bi se prošle nedelje vratila na male ekrane. Promenila je prezime (Stojanović umesto Spasić), televiziju (Pink umesto RTS), ali entuzijazam sa kojim pristupa mladencima ostao je isti. Na snimanju prve emisije posle pauze je, ne krije, bila uzbuđena, a iako joj je prijalo vreme koje je mogla da posveti ćerki, uželela se „provodadžisanja“.
- Radeći „Svadbe“ mnogo sam odsustvovala od kuće. Obišla sam Srbiju uzduž i popreko. Odmor mi je zaista prijao. Sada je došlo vreme za nove izazove iako mi ćerka Nera mnogo nedostaje. Uživam u svom poslu u kom sam svoja na svome. Svaki par je novi izazov, a pozitivna trema uvek postoji - kaže Irena koja će u početku venčavati samo parove iz Beograda i okoline, dok će Miki Đuričić biti zadužen za ostatak Srbije.
Na pitanje kako su joj se svideli voditelji koji su je menjali - Katarina Vučetić, Marija Petronijević, Anđelka Prpić, Miki Đuričić, Irena odgovara:
- Nisam bila redovan gledalac emisije. Sa razlogom, jer je to vreme u našem domu rezervisano za kupanje, hranjenje i uspavljivanje Nere. Srećom, postoje reprize, pa sam bila u toku. Mislim da su svi voditelji bili različitih senzibiliteta, da su dali svoj pečat emisiji. Publika je ta koja ocenjuje rad svih nas, moje mišljenje nije bitno.
Voditeljka je među 300 parova koje je "venčala", izdvojila i najupečatljivije priče.
- Radeći emisiju „48 sati svadba“ upoznala sam divne ljude, obišla mesta o kojima sam samo slušala, saznala mnogo o svadbenim običajima, upoznala se sa kulturom našeg naroda, zavolela svoju zemlju još više. Skoro svih priča se sećam, a sa parovima sam u kontaktu i posle venčanja. Želela bih da uskoro ponovo posetim Micu i Đoleta, Sava i Dukatu, Sukriju, Zumbula. Ovo su samo neka imena koja su zauvek zauzela mesto u mom srcu, a ima ih još dosta.
Na pitanje da li postoji nešto što je zajedničko svim parovima koji su učestvovali u emisiji, voditeljka kaže:
- Svaki par je priča za sebe. Jedino što im je zajedničko jeste da svi na kraju izgovore sudbonosno „da“.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin