Dušan Svilar: „Sunčane skale“, pa odmor

Dušan Svilar: „Sunčane skale“, pa odmor

Autor: | 01/07/2012

0

Pobednik trećeg serijala „Zvezde Granda“ Dušan Svilar vratio se posle jednogodišnje pauze na muzičku scenu singlom „Kao tebe“, sa kojim će se u utorak uveče uveče takmičiti na „Sunčanim skalama“ u Herceg Novom. Mladi Subotičanin zadovoljan je pesmom i reakcijom publike koja ju je za samo nekoliko dana preslušala više od deset hiljada puta na sajtu „Jutjub“.
- Voleo bih da se visoko plasiram na „Sunčanim skalama“, ali festivali su poznati po tome da uvek donesu neočekivane rezultate - kaže nam Dušan Svilar.
- Najbitnije mi je da je pesma kvalitetna i da prođe kod publike. Uveliko pripremam novi album, koji ću najverovatnije objaviti sledeće godine, a do kraja 2012. predstaviću publici još dva singla. Snimiću, najverovatnije, duet sa jednom poznatom pevačicom, ali još ne smem da otkrijem njeno ime. San mi je da udružim glas sa Erosom Ramacotijem, jer volim privatno da slušam njegove pesme.
Dok čeka rezultate prijemnog ispita na Muzičkoj akademiji, za koju se više od pola godine pripremao, Dušan planira odmor sa lepšom polovinom.
- Posle nastupa na „Sunčanim skalama“, ostaću desetak dana na crnogorskom primorju gde imam zakazanih nekoliko nastupa. Ne verujem da ću stići da se okupam, ali zato ću sa devojkom otići u Grčku na more - završava mladi pop pevač.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin