Zdravko Čolić: Priznajem, razmazio sam kćerke

Zdravko Čolić: Priznajem, razmazio sam kćerke

Autor: | 04/07/2012

0

Beg od vrelog beogradskog asfalta najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić i ove godine pronaći će na prelepim grčkim ostrvima. Pre nekoliko dana on je raspustio svoj mnogočlani bend, pa su na kolektivnom odmoru do avgusta.
Skoro pa tradicionalno Čola sa suprugom Sandrom i kćerkama Unom (11) i Larom (6) letuje na Halkidikiju. Poznat po širokoj ruci i galantnosti, pevač će već za nekoliko dana sve podrediti svojim princezama i priuštiti im sve što požele daleko od očiju javnosti u blagodetima morskog ambijenta.
- Una i Lara kao i sva deca vole more. Una je pravi ljubitelj vode i odličan plivač, a uz nju se oslobodila i moja mlađa ćerka Lara. Sandri nije pravo što im sve puštam na volju jer nekad to nije dobro za njih, ali shvata i da sam slab na njih zbog mog čestog odsustva od kuće. Zna Sandra za koga se udala - priča legendarni pevač i ističe da i njemu izuzetno prija boravak u Grčkoj iako je letovao na raznim destinacijama.
- Grčka je u komšiluku, a njena ostrva su fascinantna. Uvek mi je lepo u Crnoj Gori, ali mi sa porodicom godi privatnost koju tamo ume neko da mi naruši, a bilo nam je dobro i na Brionima. Nisam probirljiv ni zahtevan i sve četvoro od odmora tražimo pre svega mir u lepom ambijentu. Gde će to biti, nikome od nas nije posebno važno.
Istovremeno, sa Čolićem na odmor ide i ekipa sa kojom nastupa.
- Radim sa velikim bendom, nije malo 20 ili 30 ljudi, a pogotovo kada se misli da svako treba da ima odmor. Najbolje rešenje je da svi uzmemo kolektivni godišnji odmor i kud koji mili moji. Posle odmora svi su nekako orniji za rad, a nas čeka mnoštvo nastupa po završetku jula - kaže Čolić.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin