Nataša Bekvalac: Zdravstveni problemi

Nataša Bekvalac: Zdravstveni problemi

Autor: | 12/07/2012

0

Pevačica Nataša Bekvalac završila je na infuziji zbog trovanja morskim plodovima u Crnoj Gori. Lepa Novosađanka hitno je hospitalizovana i nakon primanja infuzije puštena iz bolnice. Ipak, Nataša, kao pravi profesionalac, nije dopustila da posao trpi.
- Nataša je jela morske plodove, od kojih je dobila trovanje. Zbog toga je hitno prebačena u bolnicu. Lekari su je odmah priključili na infuziju kako bi se što brže oporavila, a potom su joj prepisali terapiju. Iako je njeno zdravstveno stanje bilo veoma loše, ipak je kao veliki profesiionalac smogla snage i uspela da održi oba koncerta – izjavio je izvor blizak pevačici.
Iako su bolovi u stomaku bili jaki, Nataša je mirovala pred svaki nastup kako bi svoj deo posla pred publikom uradila najbolje. Tako je i bilo. Diskoteke su bile krcate, a ona je napravila sjajnu atmosferu. Međutim, to nije sve, taman kada su bolovi malo popustili, nju je prilikom povratka za Beograd zadesio još jedan maler.
- Otvoreni prozori u automobilu i klima doveli su do toga da se ukočila. Čim je stigla, opet je morala da se obrati lekaru i odmah su joj dali injekcije protiv bolova. Nataša se sada odmara i polako se oporavlja, ali ove muke će joj sigurno dugo ostati u sećanju – otkrio je izvor dnevnih novina Alo!, a potvrdio je Natašin PR menadžer Faris Juma.
- Istina je da je Nataša tokom boravka u Crnoj Gori imala zdravstvene probleme, ali to je nije sprečilo da dva dana zaredom održi vrlo uspešne koncerte – rekao je Juma.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti