Dženifer Lopez napušta emisiju "Američki idol"

Dženifer Lopez napušta emisiju "Američki idol"

Autor: | 14/07/2012

0

Pop pevačica Dženifer Lopez rekla je da su njeni dani u pevačkom šou "Američki idol", u kome je par sezona bila sudija, završeni, prenose svetske agencije. Pevačica je juče saopštila da napušta šou, a i njen kolega iz emisije Stiven Tajler objavio je takođe da napušta "Idol" i da se posvećuje svom bendu. Dženifer koja je bila u šouu sudija tokom dve sezone i koja je nedavno izrazila želju da krene dalje, rekla je voditelju "Idola" Rajanu Sikrestu u intervjuu u jednoj radio emisiji, da je vreme da ode.
- Ne osećam kao da mogu da budem tamo svakog dana sve vreme, kao što sam bila protekle dve godine - rekla je Lopezova, dodavši da ima druge poslovne obaveze i svoje obaveze kao majke blizanaca.
Ona je objasnila da najiskrenije misli da je došlo vreme da treba da se posveti drugim stvarima koje je stavila na čekanje zato što je veoma volela "Idol". Pevačica je na turneji ovog leta sa latino pevačem Enrikeom Iglesijasom, a dva filma na kojima je radila "Imate li znanje za drugo stanje?" i "Ledeno doba: Pomeranje kontinenata" trenutno se prikazuju u bioskopima širom sveta.
Portparolka televizije "Foks" na kojoj se prikazuje "Američki idol" rekla je da ta TV mreža nema komentar, a portparol Lopezove nije bio dostupan za odgovor. Neki mediji komentarišu da bi i treći član žirija, Rendi Džekson, koji radi na ovoj emisiji od 2002. godine, mogao da ode, ali ti navodi nisu potvrđeni, a njegov portparol odbio je da da komentar.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin