Džej Ramadanovski: Knjiga o mom životu zvaće se "Bela žena"

Džej Ramadanovski: Knjiga o mom životu zvaće se "Bela žena"

Autor: | 15/07/2012

0

Pre nekoliko meseci zdravstveno stanje pevača Džeja Ramadanovskog bilo je ugroženo. Morao je da prestane da pije, da izlazi i da koriguje ishranu. Džej je odlučio da i pored svih zabrana sam sebi zabrani još jedan porok, kocku:
- Rekao sam samom sebi da neću više. Sve to vuče jedno drugo, odem u kazinu i kad sednem stiže i viski, jedan, drugi, treći i već si zaglavio do jutra. Rešio sam više neću - ispričao je Džej.
Odnos prema novcu za Džeja je dosta drugačiji od svega što mislimo, potrošio je dvorce i zamkove u kafani, ali nije štedeo na drugima:
- Ne može stalno da ti sija sunce. Ne znam zašto je to tako, ali recimo vidim ženu kako čisti i znam da je njoj potrebniji novac nego što je meni, priđem i dam joj ono što imam.
Iako je imao mnogo veza nakon razvoda, ali nije krio ni da je imao avanture i u toku braka sa Nadom, ipak je njegova bivša žena za njega idalje najbolja:
- Nada je moja najbolja žena na svetu, ona je majka moje dece, ma ona je narodni heroj što je samnom toliko izdržala.
Ipak najromantičniji gest koji je priredio nije bio upućen njegovoj supruzi:
- Dugo sam bio sa jednom devojkom, to je bilo za vreme embarga i ona je rešila da ode u Ameriku, poslao sam joj kamio pun ruža u Budimpeštu.
Kako sam kaže imao je veza koje traju kao jogurt pregršt, ali sve o njegovom životu saznaćemo u knjizi:
- Ne bih mnogo da otkrivam, ali recimo da sin jednog poznatog novinara se ponudio da napiše knjigu o meni. On će to sada pomalo da piskara, a ja sam dao predlog da se knjiga zove "Bela žena". Sad se svi pitaju zašto, ali upravo to je i poenta.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti