Uma Turman postala mama po treći put

Uma Turman postala mama po treći put

Autor: | 16/07/2012

0

Američka glumica Uma Turman (42) postala je mama treći put. Ona i njen dečko Arpad Buson postali su roditelji devojčice koja je na svet došla prošlog vikenda.
- Uma i beba su dobro - kratko je saopštio glumičin predstavnik za medije. Osim toga, nikakve druge informacije nisu objavljene.
Inače, Una je već majka trinaestogodišnje Maje i desetogodišnjeg Levona, koje je dobila u braku s Itanom Houkom.
Što se Arpada Busona tiče, i on je otac dvoje dece iz veze s manekenkom Eli Makfirson.
Zvezda filma "Kill Bill" počela je da se zabavlja sa Busonom 2007. godine, ali u novembru 2009. raskinuli su vezu. Prošle godine ponovno su viđeni zajedno na promociji kolekcije proleće/leto Marka Džejkobsa u Parizu. Već u februaru ove godine, Uma je viđena u širokoj odeći netipičnoj za nju, budući da je poznato da nosi uske odevne kombinacije. Sumnju, da je glumica u drugom stanju, izazvalo je i njeno nežno dodirivanje stomaka tokom predstavljanja kolekcije jesen/zima Tomija Hilfigera na njujorškoj nedelji mode. I pre nego je Uma stigla da zvanično potvrdi vest o trudnoći, to su učinili njeni prijatelji.
- Ona je obično veoma mršava, ali sada ima najslađi mali stomačić i sva sija. Uzbuđena je, a trebalo bi da se porodi tokom leta - ispričali su pre nekoliko meseci nestrpljivi prijatelji holivudske zvezde.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti