Dara Bubamara: Još uvek ne planiram drugo dete

Dara Bubamara: Još uvek ne planiram drugo dete

Autor: | 17/07/2012

0

Folk zvezda Dara Bubamara sa suprugom Milanom i sinom Kostom provela je deset nezaboravnih dana na Crnogorskom primorju. Sa njima su uživali i njihovi roditelji i bebisiterka, čime su, kako pevačica u šali kaže, kapaciteti hotela bili popunjeni.
- Pošto sam nastupala u budvanskom klubu „Trokadero", odlučila sam da narednih deset dana ostanemo na moru svi zajedno. Posetili smo i Dubrovnik, ali smo se brzo vratili u Crnu Goru. Bake i deke bile su oduševljene što će zajedno čuvati Kostu, mada sam ja provodila najviše vremena s njim jer ga se zbog nastupa i čestih putovanja baš uželim. Kosta je hiperaktivno dete i već sa tri i po godine bacio je gumene mišiće i naučio da pliva. Po temperamentu je sličan meni - voli sunce, plažu, skutere i sport - kaže pevačica koja će 28. jula ponovo nastupiti u „Trokaderu".
Pevačica kaže i da je svi "pritiskaju" da rodi drugo dete.
 - Suprugova i moja familija stalno me zapitkuju kada ćemo da poradimo na proširenju porodice, ali će morati da se strpe jer imam mnogo posla i želim da se posvetim sinu Kosti - zaključuje Dara.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti