Čarli Šin poklanja milion dolara vojnicima SAD

Čarli Šin poklanja milion dolara vojnicima SAD

Autor: | 18/07/2012

0

Holivudski glumac Čarli Šin, poznat po javnim napadima besa i drugim problemima, obećao je da će pokloniti milion dolara organizaciji USO koja pomaže američke vojnike, a donacija bi mogla da bude i viša ukoliko njegov novi TV projekat - serija "Anger Management" (Kontrola besa) postane hit.
Kako prenose agencije, novac - najmanje jedan procenat profita koji Šin zarađuje u novoj komediji, biće uplaćen na račun USO-a koji prikuplja novac za ranjene i bolesne vojnike i njihove porodice.
Šin je obećao najmanje milion dolara ali, ukoliko "Anger Management" postane hit i njegov procenat skoči, glumac je obećao da će i njegova donacija biti veća.
- Čast mi je što ovim ljudima koji su toliko uradili za nas, mogu nešto i da vratim - navodi se u Šinovom saopštenju.
- Oni rizikuju svoje živote za nas svaki dan i srećan sam što moj rad na 'Anger Management'-u može da malo da olakša život vojnicima i njihovim porodicama.
Šin je poslednjih godina imao brojne probleme, uključujući probleme sa alkoholom i drogom, optužnicu za napad na bivšu suprugu, otpuštanje iz sitkoma "Dva i po muškarca", javni ispadi i napadi na producente.
U jesen prošle godine, Šin je počeo da preuzima kontrolu nad svojim životom. U televizijskim emisijama je pričao o svojim problemima, izgladio je stvari sa producentima i pristao je da glumi problematičnog terapeuta u seriji "Anger Management" koja je počela da se prikazuje u junu.
Šin je rekao da će prvi ček na 250.000 dolara USO-u isplatiti kasnije ove nedelje.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin