Ljubinka Buba Dobrosavljev: Agonija se nastavlja

Ljubinka Buba Dobrosavljev: Agonija se nastavlja

Autor: | 19/07/2012

0

Agonija voditeljke Ljubinke Dobrosavljev, koja je prošle godine navodno izgubila bebu nakon, kako je rekla, zlostavljanja od strane tadašnjeg dečka Nebojše P., nastavila se proteklih dana pošto je u pojedinim medijima objavljeno da Buba na sudu nije imala dokaze o ovom nasilju, zbog čega je odlučila da sve demantuje za „Alo!“.
Ona je, osim tvrdnje da je dokaze predočila, otkrila i da je pristala na dogovor samo da bivšeg izabranika ne bi više nikada morala da vidi.
- Meni je ponuđena opcija da na osnovu evidentnih dokaza N. P. bude novčano kažnjen i ja sam pristala da bude tako i da se taj novac prosledi u „Materinski dom“ u Zvečanskoj. Ročišta nema, jer ja tog čoveka ne želim da vidim! Vreme da vratim ne mogu, a od suočavanja s njim samo bih pokrenula bolne emocije kojih se konačno oslobađam - napisala nam je Buba u SMS-u i dodala da će možda Nebojšu sud kazniti i društveno-korisnim radom.
- Možda će on dobiti i neki društveno-korisni rad, ne znam. Sve sam oprostila, zaboraviti ne mogu, i nastavila dalje sasvim novi život u novom gradu. Ja nemam snage da ga gledam ni slušam nigde, pa ni u sudnici - ističe Buba, koja je prokomentarisala i napise da je lagala o batinama koje je dobila od bivšeg dečka.
- Recimo, naslov koji je objavljen: „Buba laže da je dobila batine“, pa to je istina! Ja nisam dobila batine, ja sam bila davljena iz sve snage, krvoločno, do gubitka svesti. Ali dosta o tome! Kraj! - završila je Ljubinka, a do komentara Nebojše. P. juče nismo mogli da dođemo.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin