Princ Čarls: Alpinistički izazov u Džersiju

Princ Čarls: Alpinistički izazov u Džersiju

Autor: | 20/07/2012

0

Jednoga dana princ Čarls će se uzdići na presto, ali dok se to ne dogodi on se oprobao u jednoj drugačijoj vrsti uspinjanja. Sa očiglednom koncentracijom na licu, šezdesettrogodišnjak je dokazao svoje umeće u penjanju na veštačku stenu, dok su se prisutni dečaci i devojčice divili njegovom naporu. 

Princ Čarls je oduvek bio sportski tip, koji se 40 godina takmičarski bavio polom, pre nego što se 2005. penzionisao. Naslednik prestola se u ovaj alpinistički izazov upustio prilikom otvaranja nove fiskulturne sale u srednjoj školi „Grejnvil“ u Džersiju. 

U međuvremenu je njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola pokazala svoju majčinsku stranu, dok je ćaskala sa mladim školarcima. Par će u sklopu vrtoglave turneje povodom dijamantskog jubileja provesti dan na živopisnom Šanel ostrvu. Prnc Čarls je ostrvo posetio i ranije, ali ovo će mu biti prvi put da tamo putuje u društvu vojvotkinje. 

Nakon otvaranja novog školskog objekta, sledeća destinacija para bi trebala da bude Kraljevki Trg, na kojem će otkriti granitno obeležje izgrađeno povodom 60 godina kraljičine vladavine. Nakon toga, najsretnija će biti Kamila, koja će kao velika ljubiteljka hrane beskonačno moći da uživa u obilju vašarskih slatkiša.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin