Aleksandra Ivanović: Volim da pokažem i drugu stranu moje ličnosti

Aleksandra Ivanović: Volim da pokažem i drugu stranu moje ličnosti

Autor: | 21/07/2012

0

Atraktivna voditeljka dnevnika Televizije „Pink“ Aleksandra Ivanović u slobodno vreme pokazuje svoju drugu, doduše, u ovom slučaju, lepšu i izazovniju. U ovo su mogli da se uvere svi oni koji su proteklih dana posetili njen profil na Fejsbuku, na kome je Ivanovićeva postavila svoje seksi fotke sa letovanja. Na njima se voditeljka mogla videti u raznim zavodljivim pozama, dok joj je oskudna garderoba isticala obline prepuštajući malo toga mašti. I dok su neki uživali gledajući provokativno izdanje žene koju inače znaju kao ozbiljnog prezentera vesti, bilo je i onih koji smatraju da joj ovakvo predstavljanje baš i ne priliči. No, atraktivna brineta se ne uzbuđuje mnogo zbog zlobnih komentara i kaže da su do nje stigle samo reči hvale za atraktivne fotke:
- Niko mi nije rekao da su mi fotografije loše! Naprotiv, svi imaju samo reči hvale jer su kroz posao navikli da sam ozbiljna i zakopčana do grla. Ove fotografije su sa letovanja i smatram da u trenucima odmora i opuštanja mogu da uživam i da se slikam, što sam i učinila - rekla je voditeljka.
- Inače, moja majka se bavi fotografijom, pa sam joj ja inspiracija koju stalno fotografiše. To su naše male igrarije u kojima uživamo. Volim da sam seksi i smatram da u tome nema ničeg lošeg. Važno je da ja svoj posao radim profesionalno i dobro, a s obzirom na to da sam stalno sa kravatom i zakopčana do grla na televiziji, u slobodno vreme želim da pokažem i drugu stranu ličnosti, a to je ženstvenost i seksepil - rekla je Ivanovićeva.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin