Džeksonovi: Majklov testament je falsifikat

Džeksonovi: Majklov testament je falsifikat

Autor: | 22/07/2012

0

Majkl Džekson bio je izričit u testamentu da njegovu imovinu mogu da naslede njegova majka i deca. Međutim, sestre i braća preminule pop zvezde jednodušno tvrde da je njegov testament - čist falsifikat.
Prošlo je tri godine od smrti “kralja popa”, ali njegova deca Prins (15), Paris (14) i Blenket (10) nemaju mira. Posebno zato što Majklova braća i sestre dovode u pitanje testament kojim se izričito navodi da ostavštinom upravljaju advokati dok njegova deca ne budu u stanju da to rade sama, piše “Miror”.
Poslednja Majklova želja, potvrđena i pred sudom nakon njegove smrti u junu 2009, je da dobrima upravlja njegova majka Ketrin i deca. Potpis na testamentu pokazuje da je Majkl tada bio u Los Anđelesu, ali njegova braća i sestre, koji nisu dobili ni dinara, tvrde da je on tada bio u Njujorku.
Njih petoro, Dženet, Džermejn, Tito, Rendi i Rebi, napisali su žalbu u kojoj naode da je Majklov testament “bez ikakve sumnje lažan, manjkav i prevaranski”.
- Znamo da je smrt našeg brata najverovatnije posledica zavere, a sada se koriste manipulacije da se to zataška. Vaša bezdušna težnja za bogatstvom, slavom i moći šteti našoj porodici, čija je najdublja želja da svetu pružimo nadu, ljubav i jedinstvo kroz našu muziku - napisali su oni u pismu advokatima Majkla Džeksona, tvrdeći da je Majkl pre smrti rekao da prezire svoje advokate i da nije želeo da im poveri nasledstvo.
U pismu navode i da njihova majka i Majklova deca jedva uspevaju da se izbore sa svim tim, te da njihova majka ne može više da se nosi sa stresom.
Kako god, ostala Majklova braća i sestre, Latoja, Džeki i Marlon, nisu se potpisali ispod tog pisma. Valjda zato što misle da je i njima i porodici svega preko glave.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još