Rijana ugostila Medžika Džonsona na jahti

Rijana ugostila Medžika Džonsona na jahti

Autor: | 23/07/2012

0

Rijana se već danima ludo provodi sa svojim prijateljicama na iznajmljenoj jahti koja krstari Azurnom obalom. Mlada zvezda sa Barbadosa je juče, na iznenađenje mnogih, na svoje ogromno plovilo na kome provodi odmor pozvala i bivšeg američkog košarkaška Medžika Džonsona.


Nekadašnja zvezda Lejkersa je prihvatila poziv na jednu od ludih dnevnih žurki koje pevačica svakodnevno organizuje na plovilu u blizini francuskog odmarališta Sen Trope. Džonsonovo ukrcavanje su ispratili i mnogi paparaci, ali ih je Rijana sve preduhitrila objavivši fotografije sa poznatim košarkašem na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.
Pevačica je toplo dočekala Medžika na jahti u crno-belom bikiniju i roze gaćicama. Košarkaš joj je prvo prvo pružio ruku, a zatim je privukao sebi i zagrlio.

Medžiku, kome je pravo ime Irvin Džonson, toliko je prijao provedeni dan sa mlađanom zvezdom da je na svom profilu napisao:
- Proveli smo super vreme gluvareći sa Rijanom i njenim prijateljima na jahti.
Poznati košarkaš je veliki borac za prava ljudi koji su zaraženi HIV virusom. Medžik je saznao da je zaražen posle jednog pregleda pred NBA sezonu 1991. godine i tada je najavio da će se odmah penzionisati i početi borbu sa ovom smrtonosnom bolešću.

Rijana provodi svoj odmor krstareći Sredozemnim morem na luksuznoj jahti čije iznajmljivanje na nedelju dana košta preko 100.000 evra. Interesantno je da pevačica konstatno "tvituje" i objavljuje svoje golišave fotografije na socijalnim mrežama kako bi fanovi mogli da prate kako se ona odmara.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti